Aspekty ekonomiczne żywienia dojelitowego u chorych na mukowiscydozę

Aspekty ekonomiczne żywienia dojelitowego u chorych na mukowiscydozę

The Cost-effectiveness of enteral nutrition in cystic fibrosis patients

 

autorzy:Ryszard Choruz, Piotr Szybiński, Kinga Szczepanek, Tomasz Kowalczyk, Krzysztof Figuła, Magdalena Sumlet, Monika Kupiec, Stanisław Kłęk

 

 

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies