Artykuły

Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych (część I)

Share

Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych (część I)

ESPEN Guidelines on Parenteral Nutrition: On Cardiology and Pneumology

autorzy: N. Cano,a E. Fiaccadori,b P. Tesinsky,c G. Toigo,d W. Druml,e 

DGEM: M. Kuhlmann, H. Mann, W.H. Hörl

 

aResidence du parc, Centre Hospitalier Privé, Marseille, France

bDepartment of Clinical Medicine and Nephrology, Universitá degli Studi di Parma, Parma, Italy

cDepartment of Internal Medicine, ICU, University Hospital, Plzen, Czech Republic

dIstituto di Clinica Medica, Universitá di Trieste, Trieste, Italy

eDepartment of Internal Medicine III, Medical University, Vienna, Austria

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych (część I) należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies