Artykuły

Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych - część 2

Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych - część 2

ESPEN Guidelines on Parenteral Nutrition: On Cardiology and Pneumology - part 2

Autorzy: N. Canoa, E. Fiaccadorib, P. Tesinskyc, G. Toigod, W. Drumle,

DGEM: M. Kuhlmann, H. Mann, W.H. Hörl

Afiliacje Autorów:

a Residence du parc, Centre Hospitalier Prive, Marseille, France

b Department of Clinical Medicine and Nephrology, Universita´ degli Studi di Parma, Parma, Italy

c Department of Internal Medicine, ICU, University Hospital, Plzen, Czech Republic

d Istituto di Clinica Medica, Universita´ di Trieste, Trieste, Italy

 

e Department of Internal Medicine III, Medical University, Vienna, Austria

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Wytyczne ESPEN dotyczące żywienia dojelitowego: Niewydolność nerek u dorosłych - część 2 należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies