Artykuły

Czy można sporządzić pozajelitowe emulsje tłuszczowe z użyciem innego niż lecytyna emulgatora?


Share

Czy można sporządzić pozajelitowe emulsje tłuszczowe z użyciem innego niż lecytyna emulgatora?

autorzy: Dorota Wątróbska-Świetlikowska, Ewelina Jereczek

Katedra i Zakład Farmacji Stosowanej, Gdański Uniwersytet Medyczny

Kierownik Katedry: prof. dr hab. n. farm. Małgorzata Sznitowska

DOI: 10.12872/PZK-1.3.2017.2-PL

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Czy można sporządzić pozajelitowe emulsje tłuszczowe z użyciem innego niż lecytyna emulgatora? należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies