Artykuły

Zaburzenia glikemii u noworodków ze skrajnie małą masą ciała urodzeniową hospitalizowanych w Oddziale Intensywnej Terapii Dziecięcego Szpitala Klinicznego w Lublinie.

 

Share
 

Zaburzenia glikemii u noworodków ze skrajnie małą masą ciała urodzeniową hospitalizowanych w Oddziale Intensywnej Terapii Dziecięcego Szpitala Klinicznego w Lublinie.

Glycemic disorders in neonates with an extremely low body weight at birth hospitalised in the Department of Anesthesiology and Intensive Care Unit of Children's University Hospital in Lublin

 

autorzy: dr n. med. Anna Aftyka, dr n. med. Witold Lesiuk, mgr Ilona Rozalska – Walaszek 

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Zaburzenia glikemii u noworodków ze skrajnie małą masą ciała urodzeniową hospitalizowanych w Oddziale Intensywnej Terapii Dziecięcego Szpitala Klinicznego w Lublinie. należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies