Artykuły

Analiza parametrów czerwonokrwinkowych u pacjentów żywionych pozajelitowo i dojelitowo w pierwszych 6 miesiącach terapii.

Share
 

Analiza parametrów czerwonokrwinkowych u pacjentów żywionych pozajelitowo i dojelitowo w pierwszych 6 miesiącach terapii. 

autorzy: Katarzyna Redystowicz1, Marlena Jakubczyk1, Jacek Szopiński2, Kinga Kupczyk1, Maria Kłopocka4, Aleksandra Różowicz1, Krzysztof Kusza1,5

1Katedra Anestezjologii i Intensywnej Terapii
1Studenckie Koło Naukowe Żywienia Klinicznego
2Katedra i Klinika Chirurgii Ogólnej i Endokrynologicznej
4Zakład Pielęgniarstwa Gastroenterologicznego COLLEGIUM MEDICUM im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy UMK w Toruniu
5Katedra Anestezjologii i Intensywnej Terapii Uniwersytetu Medycznym w Poznaniu

 

Jeśli posaiadasz konto oraz opłaconą i ważną prenumeratę kwartalnika Postępy Żywienia Klinicznego lub jesteś członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego, to po zalogowaniu do serwisu będziesz miał pełny darmowy dostęp do zasobów sekcji Artykuły. Jeśli nie posiadasz ważnej i opłaconej prenumeraty, dostęp do zasobów jest płatny.
Jeśli nie masz konta a jesteś prenumeratorem lub członkiem Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego załóż konto i wypełnij wszystkie dane w formularzu..

Strefa płatna

Artykuł Analiza parametrów czerwonokrwinkowych u pacjentów żywionych pozajelitowo i dojelitowo w pierwszych 6 miesiącach terapii. należy do strefy płatnej, do której wejście wymaga wysłania SMSa.

Dostęp na czas 24 godzin:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Dostęp na czas 7 dni:

Łączenie z serwerem, proszę czekać...

Tu wpisz kod otrzymany SMSem:

Płatności SMS obsługuje
Dostęp SMS

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies