jExtensions.com
Zamówienie podręcznika: Farmaceutyczne Standardy Sporządzania Mieszanin do Żywienia Pozajelitowego Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego.

"Podstawy Żywienia Klinicznego" Czwarta Edycja

Szanowni Państwo,

z olbrzymią przyjemnością prezentujemy Państwu naszą nową pozycję wydawniczą: "Podstawy Żywienia Klinicznego" Czwarta Edycja

Książka ta stanowi jeden z elementów edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN), uzupełniających inne aktywności naukowe, takich jak Kurs Podstawowy z zakresu żywienia klinicznego oraz kursy LLL (Life-Long Learning Programme).

Niniejsza książką zwiększyła nie tylko ilość stron, ale i swoją jakość. Studenci medycyny, dietetycy, pielęgniarki i pielęgniarze oraz lekarze znajdą w niej odpowiedzi na codzienne pytania . Z tego powodu powinna ona znaleźć swoje miejsce w dyżurkach lekarskich oraz biurkach lekarzy-praktyków, szukających odpowiedzi na tematy z zakresu żywienia. Zupełnie nie zaskakuje fakt przetłumaczenia wcześniejszego wydania podręcznika na tak wiele języków i to, że stanowi najlepszy nośnik informacji ESPENu dla całego świata, od Chin do Ameryki Południowej.

Ksiażka dostępna jest w księgarniach medycznych oraz można ją zamówić bezpośrednio w wydawnictwie za pomocą formularza: ZAMÓW już TERAZ!

Zamówienie podręcznika: Żywienie pozajelitowe w domu. Podręcznik dla pacjentów
Zamówienie podręcznika: Praktyczny Przewodnik Po ONS oral nutrition support

"Postępy Żywienia Klinicznego" - oficjalne pismo Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu. już 5 pkt MNiSW

przejdź na stronę.

Uwaga: Nowa polityka prywatności i plików Cookies: W celu zapewnienia maksymalnej wygody korzystania z naszej strony stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Szczegółowe informację znajdują się w zakładce Polityka Cookies.

Akceptuję cookies na tej stronie.

Więcej informacji na temat plików cookies